Reitti


Tyvestä puuhun noustaan. Yksi CRM projektien yleisimmistä haasteesta on liian suuren loikan yrittäminen. Yritetään hypätä tuntemattomaan ja päädytään suonsilmäkkeeseen. Henkilöstö ei kykene omaksumaan uutta toimintatapaa. Tämä siitäkin huolimatta, että käyttöönotossa on turhan paljon kopioitu vanhoja toimintatapoja. Tämä polku on jo monesti tallattu aiemmin ja matkan ensiaskeleet eivät juurikaan poikkea liiketoiminnasta riippumatta. CRM käytön aloittamiseen tarjoamme valmista käyttöönottopakettia, kilpailukykyisellä hinnalla ja nopealla aikataululla. Ensiaskeleet voit ottaa myynti- ja asiakaspalveluprosesseihisi.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kun ensiaskeleet on saatu käyttöön ja lähdetty oikeaan suuntaan, on meillä tarjolla seuraavaksi matkaksi toimialoille ja liiketoimintaprosesseille räätälöityjä valmiita konsepteja. Näiden avulla pääset helposti seuraavan etapin ja järjestelmän parhaat puolet käyttöösi. Kun olemme tehneet mahdollisuuksien mukaan asioita valmiiksi, niin huomaat olevasi jo puolimatkassa heti aloittaessasi. Valmiin konseptin päälle teemme sinulle tarvittavat räätälöinnit ja järjestelmän on käytössäsi nopeasti ja kilpailukykyisesti.

Suunta


Pitkän Salesforce-kokemuksemme ansiosta tunnemme järjestelmän vahvuudet ja heikkoudet. Meillä on myös paljon tietoa parhaista toteutustavoista ja kustannustehokkaista ratkaisuista. Laaja kokemuksemme liiketoiminnan puolelta taas antaa meille hyvät valmiudet hioa järjestelmän käyttäjälähtöisyyttä, sekä parantaa rajapintoja muihin prosesseihin, erityisesti operatiiviseen toimintaan.

Jotkut projektit voivat olla meille liian isoja tai emme tee toteutuksia valitsemallasi järjestelmällä. Haluamme silti olla auttamassa sinua parempaan lopputulokseen. Tulemme mielellämme neuvomaan ja antamaan ideoita sekä uusia näkökulmia.

Tuki


Käyttöönoton jälkeen useimmat asiakkaat tarvitsevat tukea ja järjestelmän kehitys jatkuu pieninä viilauksina seuraavaan isompaan projektiin asti. Tukea ja pienkehitystä varten sovimme selkeät säännöt ja saat näkyvyyden avoinna oleviin asioihin, sekä selkeän toimintatavan ideoiden ja tarpeiden hallitsemiseen ja kehityksen budjetointiin. Annamme tukea nopeasti ja käyttäjäystävällisesti, auttaen liiketoimintasi rattaiden pysymistä pyörimässä.

Ota yhteyttä!


Oletko valmis aloittamaan uuden projektin kanssamme? Soita meille tai lähetä sähköpostia niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!