Tämä on Etenen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 31.08.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Etene Konsultointi (jäljempänä pelkkä Etene)

Y-tunnus: 1573684-6

JYVÄSKYLÄ Oikokatu 8-12 B 30 40700

 

2. Rekisterin nimi

Etenen asiakasrekisteri.

 

3. Rekisterin tietosisältö

Henkilöstä voidaan kerätä rekisteriin seuraavia tietoja:

  1. Nimi
  2. Yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
  3. Yritys
  4. Muut yhteyshenkilön antamat lisätiedot

 

4. Rekisteristä vastaava henkilö

Etenen tietosuojasta vastaa Antti Kauppinen. Aiheeseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +3584578813213.

 

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään Etenen asiakasrekisterin hallinnointiin ja ylläpitoon.

Henkilötietoja voidaan käyttää myös Etenen asiakasviestintään, tiedotukseen sekä markkinointiin

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoa kerätään asiakkaan kanssa käydysistä kommunikaatiosta esimerkiksi puhelinkeskusteluissa tai tapaamisissa. Rekisteriin tallennettavia henkilötietoja kerätään myös Etenen verkkosivujen lomakkeista, joiden täyttämisestä asiakas vastaa itse. Tietoja voidaan täydentää julkisista tietolähteistä.

 

7. Rekisterin suojaus

Etenen asiakasrekisteriä ylläpidetään huolellisesti ja asianmukaisin keinoin. Tietoja säilytetään sähköisenä järjestelmissä, jotka ovat tarkoin suojattu. Tietojen tarkasteleminen vaatii aina käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Lisäksi tiedot on suojattu kaksivaiheisella tunnistuksella mahdollisuuksien mukaan. Kaikkia Etenen työntekijöitä sitoo lisäksi salassapitovelvollisuus.

 

8. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä henkilöllä on lainmukainen oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut tietonsa, joita hän voi vaatia muutettavaksi, täydennettäväksi tai poistettavaksi. Mikäli rekisteröity haluaa tarkastaa tallennetut tietonsa tai tehdä niihin muutoksia, hänen tulisi olla yhteydessä tietosuojasta vastaavaan henkilöön.

 

9. Tietojen luovutukset ja siirto

Etene Konsultointi ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille missään tilanteessa.


Etenen keräämiä henkilötietoja ei siirretä EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle.

 

10. Evästeiden käyttö

Sivusto käyttää evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Evästeitä ei kuitenkaan käytetä henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen. Kun käytät verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.


Mitä evästeet ovat?

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa laitteellesi. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun tietojasi halutaan säilyttää siirtyessäsi internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää aina sinun suostumuksesi. Lisää evästeistä voit lukea Viestintäviraston sivulta.

Sivustomme käyttämät evästeet

Google Analytics

Käytämme sivustolla monille tuttua Google Analyticsia selvittääksemme, kuinka paljon sivustolla on kävijöitä ja mitä kautta kävijät ohjautuvat sivustolle. Google Analyticsin käyttö on hyvin yleistä ja se on käytössä lähes kaikilla verkkosivustoilla nykyään. Google Analytics ei kerää tai tallenna henkilötietoja.

Evästeilmoitus

Evästeilmoituksemme käyttää evästeitä tarkistaakseen, onko käyttäjä hyväksynyt evästeiden käytön sivuillamme.

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan?

Internetselaimen asetuksista pääset muokkaamaan evästeiden hallintaa ja voit esimerkiksi estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista. Lisää tietoa evästeiden hallinnasta voit käydä lukemassa täältä: http://www.aboutcookies.org/