Tietosuojaseloste

Tämä on Etene Oy henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 8.05.2021.

1. Rekisterinpitäjä

Etene Oy

Y-tunnus: 3208762-2

c/o Crazy Town
Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä

2. Rekisterin nimi

Etene Oy:n asiakasrekisteri.

3. Rekisterin tietosisältö

Henkilöstä voidaan kerätä rekisteriin seuraavia tietoja:

      1.Nimi
      2.Yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
      3.Yritys
      4.Muut yhteyshenkilön antamat lisätiedot

4. Rekisteristä vastaava henkilö

Etene Oy:n tietosuojasta vastaa:

Antti Kauppinen
etene@etene.net
+3584578813213

Aiheeseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse .

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään Etene Oy:n asiakasrekisterin hallinnointiin ja ylläpitoon.

Henkilötietoja voidaan käyttää myös Etene Oy:n asiakasviestintään, tiedotukseen sekä markkinointiin.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoa kerätään asiakkaan kanssa käydystä kommunikaatiosta esimerkiksi puhelinkeskusteluissa tai tapaamisissa. Rekisteriin tallennettavia henkilötietoja kerätään myös Etene Oy:n verkkosivujen lomakkeista, joiden täyttämisestä asiakas vastaa itse. Tietoja voidaan täydentää julkisista tietolähteistä.

7. Rekisterin suojaus

Etene Oy:n asiakasrekisteriä ylläpidetään huolellisesti ja asianmukaisin keinoin. Tietoja säilytetään sähköisenä järjestelmissä, jotka ovat tarkoin suojattu. Tietojen tarkasteleminen vaatii aina käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Lisäksi tiedot on suojattu kaksivaiheisella tunnistuksella mahdollisuuksien mukaan. Kaikkia Etene Oy:n työntekijöitä sitoo lisäksi salassapitovelvollisuus.

8. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä henkilöllä on lainmukainen oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut tietonsa, joita hän voi vaatia muutettavaksi, täydennettäväksi tai poistettavaksi. Mikäli rekisteröity haluaa tarkastaa tallennetut tietonsa tai tehdä niihin muutoksia, hänen tulisi olla yhteydessä tietosuojasta vastaavaan henkilöön.

9. Tietojen luovutukset ja siirto

Etene Oy ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille missään tilanteessa.

Etene Oy:n keräämiä henkilötietoja ei siirretä EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle.

10. Evästeiden käyttö

Sivusto käyttää evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Evästeitä ei kuitenkaan käytetä henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen. Kun käytät verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.

Mitä evästeet ovat?

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa laitteellesi. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun tietojasi halutaan säilyttää siirtyessäsi internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää aina sinun suostumuksesi. Lisää evästeistä voit lukea Viestintäviraston sivulta.

Sivustomme käyttämät evästeet

Google Analytics

Käytämme sivustolla monille tuttua Google Analyticsia selvittääksemme, kuinka paljon sivustolla on kävijöitä ja mitä kautta kävijät ohjautuvat sivustolle. Google Analyticsin käyttö on hyvin yleistä ja se on käytössä lähes kaikilla verkkosivustoilla nykyään. Google Analytics ei kerää tai tallenna henkilötietoja.

Evästeilmoitus

Evästeilmoituksemme käyttää evästeitä tarkistaakseen, onko käyttäjä hyväksynyt evästeiden käytön sivuillamme.

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan?

Internetselaimen asetuksista pääset muokkaamaan evästeiden hallintaa ja voit esimerkiksi estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista. Lisää tietoa evästeiden hallinnasta voit käydä lukemassa täältä:
http://www.aboutcookies.org/